Varma ord från deltagare

Varma ord från deltagare

Natalia J.

Överläkare, Frankfurt am Main, Tyskland

Jag började med individuella yogaklasser med Laura i slutet av augusti 2022. Det här alternativet passar mig bäst eftersom jag har galna arbetstider och inte kan delta i en gruppklass. Det var förmodligen ett av de tre bästa besluten under årtiondet, eftersom det ledde till att jag inte bara fick mindre ont i musklerna och rörligare leder, utan också kunde utforska mina egna styrkor och svagheter på ett djupare plan.

Laura är verkligen en professionell och den perfekta guiden i denna pågående process av självkännedom, för det är ju trots allt vad yogan handlar om. Hon är den mest jordnära, lättsamma och ändå strikta yogaläraren jag någonsin haft. Hon har den rätta kombinationen av kunskap och intuition, och vet precis hur hon ska uppmuntra dig, på ett sådant sätt att du i slutet av varje yogaklass inser hur mycket du behövde varje sekund.

Om du vill landa i din kropp, stärka ditt sinne och ha kul samtidigt som du får svar på alla (ja, egentligen alla!) dina frågor om processen, är Laura yogaläraren för dig!

Hon är en mästare i sitt yrke, och jag rekommenderar henne inte bara för att hon är en av få som verkligen bryr sig om de läror hon för fram på ett skickligt sätt, utan också för att hon är en "bad-ass yogalärare" 😊.

Catalina A.

Engelskalärare, Bukarest, Rumänien

För att vara helt ärlig har jag aldrig varit intresserad av yoga. Jag skulle alltid ha valt en timme på gymmet istället för att gå på en yogaklass. Men på något märkligt sätt lyckades Laura ändra på det. Att yoga regelbundet har varit den perfekta komplementen till min styrketräning - det har hjälpt mig att återhämta mig snabbare efter tuffa pass på gymmet och minskat min träningsvärk. Jag har också lärt mig att andas bättre och fokusera lättare. Dessutom har jag märkt att jag har mer tålamod i vardagen.

Valentin C.

Entreprenör & finansiell utbildare, grundare av Esio Academy

Bukarest, Rumänien

Sedan jag började jobba hemifrån och startade eget hade jag inte längre någon tydlig avgränsning mellan arbetstid och "me-time". Laura skiljer sig från andra tränare genom att visa att hon bryr sig om mig som person, inte bara som kund. Det jag uppskattar mest är helhetssynen och det varierade upplägget på klasserna, där fokuset ligger på komplexa rörelser som jobbar med både kropp och själ. Under en vecka utför vi olika typer av rörelser som går genom alla delar av kroppen samtidigt som vi upprepar dem för att kunna följa våra framsteg. Det tog inte lång tid innan jag märkte effekterna av yogan, både i kroppen (jag har blivit rörligare) och i sinnet (jag är mer känslomässigt stabil).

Jag har alltid tränat mycket, bland annat tävlat i simning och jobbat som sjukgymnast under flera år, och det jag märkt i alla yogaklasser med Laura är att hon alltid har ett genomtänkt upplägg som gör att klasserna verkligen fungerar på djupet. Jag skulle kunna fortsätta berätta om allt jag har upplevt sedan jag började med yoga, men jag låter dig själv uppleva det tillsammans med Laura.